همین طور که با فتوشاپ کار می کنیم، لایه ی جدید می سازیم و… باعث می شود که حجم فایل .psd نهایی بیشتر شود. راه هایی برای جلوگیری از این زیاد شدن است، که در زیر بررسی شده اند.
روش های کاهش اندازه سند در فتوشاپ
rasterize layer:
لایه هایی که آن ها را به smart object تبدیل کرده ایم و اندازه ی آن ها را کوچکتر کرده ایم، اگر مطمئن هستیم که در ادامه ی کار، نیازی به بزرگ کردن اندازه ی آن ها نداریم، می توانیم اطلاعات اضافی آن لایه را دور بریزیم تا از حجم آن کاسته شود. کافی است که در پنل لایه ها در فتوشاپ بر روی آن لایه راست کلیک کرده و گزینه ی rasterize layer را بزنیم.
merge layers:
می توانیم چند لایه را انتخاب کنیم، سپس گزینه ی Layer->Merge Layers را بزنیم تا همه ی لایه های انتخاب شده را به یک لایه تبدیل کند. با این کار، حجم کمتر می شود، اما قابلیت انعطافی که قبلا داشتیم نیز کمتر می شود و دیگر نمی توانیم که هر کدام از این لایه ها را به صورت جداگانه تغییردهیم. در این مورد نیز، فقط اگر مطمئن هستید که دیگر نمی خواهید لایه ها را به صورت جداگانه تغییر دهید، merge layers را انجام دهید.
Flatten Image:
می توانیم از Layer->Flatten Image به این گزینه دسترسی داشته باشیم. همچنین در سمت راست پنل layers، اگر بر روی آیکون آپشن ها کلیک کنید، می توانیم Flatten Image را ببینید. با این کار حجم کار بسیار کم می شود اما عیب این روش این است که همه ی لایه ها، به یک لایه تبدیل می شوند و دیگر تقریبا هیچ جابه جایی و… نمی توانیم بر روی لایه انجام دهیم. روش جایگزین این روش، که باعث می شود که فایل اصلی فوتوشاپ تغییری نکند، این است که در هنگامی که می خواهیم فایل را ذخیره کنیم، آن را با پسوند .jpg ذخیره کنیم.
آموزش مقدماتی، پیشرفته و ترفند های فتوشاپ، در گرافیشا.
پاسخ دهید