گرافیشا: آموزش و خدمات گرافیکی
گرافیشا: آموزش و خدمات گرافیکی
گرافیشا: آموزش و خدمات گرافیکی
آموزش های فتوشاپ سایت گرافیشا
ویرایش هنری تصویر
گرافیشا: آموزش و خدمات گرافیکی
سفارش طراحی لوگو
سفارش طراحی سایت
دسته های وب سایت
آموزش طراحی لوگو
برچسب‌ها
آموزش ابزار فتوشاپ cs6 آموزش ابزارها در فتوشاپ آموزش ابزار ها در فتوشاپ آموزش ابزارهای فتوشاپ آموزش ابزار های فتوشاپ آموزش ابزارهای فتوشاپ cc آموزش ابزار های فتوشاپ cc آموزش ابزار های فتوشاپ cs6 آموزش ابزارهای فتوشاپ cs6 آموزش فتوشاپ آموزش فیلترهای فتوشاپ آموزش فیلترهای فتوشاپ cs5 آموزش فیلترهای فتوشاپ cs6 آموزش نرم افزار فتوشاپ آموزش کار کردن با ابزارهای فتوشاپ آموزش کار کردن با ابزار های فتوشاپ ابزار فتوشاپ ابزار ها در فتوشاپ ابزارها در فتوشاپ ابزارهای فتوشاپ ابزار های فتوشاپ cs6 ابزارهای فتوشاپ cs6 انواع ابزارهای فتوشاپ انواع ابزار های فتوشاپ انواع فیلترهای فتوشاپ ترفندهای فتوشاپ جعبه ابزار فتوشاپ جعبه ابزار فتوشاپ 2015 فتوشاپ مرجع ابزارهای فتوشاپ مرجع ابزار های فتوشاپ معرفی ابزار های فتوشاپ معرفی ابزارهای فتوشاپ نرم افزار فتوشاپ پنل layers پنل layers در فتوشاپ پنل layers فتوشاپ چطور با ابزارهای فتوشاپ کار کنیم چطور با ابزار های فتوشاپ کار کنیم چگونه با ابزارهای فتوشاپ کار کنیم چگونه با ابزار های فتوشاپ کار کنیم کار کردن با ابزار ها در فتوشاپ کار کردن با ابزارها در فتوشاپ کار کردن با ابزار های فتوشاپ کار کردن با ابزارهای فتوشاپ

در هنگام طراحی لوگو ، چطور می توانیم فونت های طراحیمان را به طور کارا و جالب ترکیب کنیم؟ برای شروع، با بررسی چندین نکته در این باره، می توانیم بفهمیم که چه قواعدی برای انجام این کار به اثبات رسیده اند و استفاده از آن ها می تواند موثر واقع شود. سپس بر حسب طرح لوگو یی که داریم، می توانیم فراتر از این مقدمات پیش برویم.

10 نکته برای ترکیب فونت های لوگو به صورت موثر

از فونت هایی که مکمل همدیگر هستند، استفاده کنیم.

فونت های مختلف، حالت ها و زیبایی های خاص خود را دارند: جدی، سرسری، همراه با بازی گوشی، همراه با زیرکی و… . در طراحی لوگو ، لازم است که دقت کنیم که حالت هر فونت با هدفی که طرح ما دارد، مطابقت داشته باشد. مثلا یک فونت بدون گوشه، حباب حبابی و… می تواند برای تولد یک بچه مناسب باشد. فهمیدن این که آیا دو فونت به هم می خورند، می تواند یک کار حدسی باشد. باید با آزمون و خطا این کار را کنیم.

ترکیب فونت های لوگو

یک سلسله مراتب درست کنیم.

مثلا روزنامه ها و مجله ها، مثال های خوبی از اعمال سلسله مراتب برای فونت ها هستند. آن ها طوری فونت ها را ترکیب می کنند که باعث جدایی قسمت های مختلف نوشته می شوند؛ مثلا هد ها، زیر هد ها و متن اصلی فونت های مختلفی دارند.

ترکیب فونت های لوگو

متنی که فونت در آن به کار می رود، باید در نظر گرفته شود.

اینکه از طراحی ما کجا استفاده می شود، می تواند کمک خوبی برای انتخاب فونت های طراحی باشد. متن طراحی باید کاملا در اندازه ای که قرار است استفاده شود، خوانا باشد.

ترکیب فونت های serif و sans serif:

وقتمان در حال اتمام است و نیاز به انتخاب فونت هایی که به هم بخورند به صورت سریع داریم. می توانیم از دو فونت serif و sans serif استفاده کنیم.

ترکیب فونت های لوگو

تضاد ایجاد کنیم.

یکی از بهترین دلیل هایی که چرا فونت های serif و sans serif به هم می آیند، تضادی است که این دو به وجود می آورند. تضاد در طراحی لوگو ، می تواند به روش های مختلفی انجام گیرد. مثلا استفاده از استایل های متفاوت، اندازه، weight، فاصله گذاری و استفاده از رنگ های مختلف، روش هایی برای ایجاد تضاد در طراحی هستند.

در مثال زیر با وجودی که دو فونت یکی بولد و کلفت و دیگری لاغر با هم ترکیب شده اند، یک طراحی خوب ایجاد شده است، چرا که از عنصر تضاد به خوبی استفاده شده است.

ترکیب فونت های لوگو

از پیچیدگی دوری کنیم.

وقتی از فونت های مختلف استفاده می کنیم، به تضاد نیاز داریم، اما باید از پیچیده شدن طراحی دوری کنیم. فقط به این خاطر که فونت ها به هم فرق می کنند، دلیل نمی شود که آن ها به هم می خورند. فراموش نکنیم که سادگی، اولین اصل از اصول طراحی لوگو است.

از ترکیب فونت هایی که به خیلی به هم شبیه اند، دوری کنیم.

فونت هایی که تا حدودی متفاوت اند اما وزن فونت، اندازه و فاصله ی بین حرف ها تقریبا مثل هم هستند، می توانند کاری کنند که لوگو ما گیج کننده و غیر حرفه ای به نظر برسد.

ترکیب فونت های لوگو

از فونت هایی که در یک خانواده اند، استفاده کنیم.

استفاده فونت هایی که از یک خانواده هستند، همیشه می تواند ایده ی خوبی باشد، به هر حال آن ها طوری طراحی شده اند که بتوانند با هم کار کنند و در کنار هم استفاده شوند. از خانواده ی فونت هایی استفاده کنیم که آپشن های مختلفی در اختیارمان می گذارند (وزن های مختلف، استایل های مختلف و…)؛ تا مطمئن شویم که آپشن های مختلفی در هنگام طراحی لوگو در اختیار داریم. وقتی که از فونت های از یک خانواده در طراحی لوگو استفاده می کنیم، برای ایجاد تضاد باید دقت کنیم. باید چیز های ریزی مثل اندازه ی فونت، وزن آن، و case آن (lower case, upper case, small caps) را برای آن ها تغییر دهیم تا به تضاد مطلوب برسیم.

ترکیب فونت های لوگو

از تعداد محدودی از typefaceها، وزن فونت ها و استایل های فونت ها استفاده کنیم.

معمولا استفاده از حداکثر 3 فونت در طراحیمان به نظر مناسب می رسد.

تمرین زیاد.

 

منبع: با ترجه و تلخیص از canva.

همین الآن لوگوی خود را سفارش دهید:


سفارش لوگو

آخرین آموزش های فتوشاپ